Het laatste nieuws & actualiteiten

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van de laatste berichten in het nieuws rondom Intures, voorheen Bouwburo Ingenieurs

Ambitieus Bouwburo wordt Intures

VELSEN-NOORD – Per 1 oktober a.s. is Intures de nieuwe naam van het Bouwburo. Met deze naamswijziging benadrukt het ingenieursbedrijf uit Velsen-Noord een nieuwe fase.

Na 17 jaar Bouwburo is het ingenieursbedrijf toe aan een nieuwe naam. “De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid. Niet alleen qua omvang, maar ook onze dienstverlening is verder verdiept en verbreed. We zijn niet langer een ‘buro’ en de focus op ‘bouw’ binnen ‘Bouwburo’ doet ons huidige bedrijf tekort. Intures is krachtig en ambitieus. Het is de volgende fase van Bouwburo en omvat al onze bedrijfsactiviteiten”, aldus technisch directeur Ronald Schavemaker.

Grotere adviserende rol
Intures richt zich op beheer en onderhoud binnen vastgoed en industrie. Zij gaat gewoon door met het vertrouwde inspecteren, calculeren, keuren, het maken van tekeningen en het geven van advies. “In lijn der verwachting zal dit enkel toenemen, met name onze adviserende rol”, vertelt Schavemaker. “Onze klanten schakelen ons steeds breder in en vragen ons vaker om hun assets zo optimaal mogelijk te beheren. Met de naamswijziging naar Intures hebben we daarom besloten onze dienst assetmanagement een grotere positie binnen het bedrijf te geven.”

Vooruitstrevend
Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl en website: www.intures.nl. “Intures opent meerdere deuren. We hebben nu ieder geval een naam die internationaal uitspreekbaar is”, lacht Schavemaker. Hoewel hij nog niet actief over de grens kijkt, sluit hij internationale opdrachten in de toekomst zeker niet uit. “We zijn een gepassioneerd bedrijf. Ondernemend, resultaatgericht en ambitieus. Dat werkt voor ons en daar gaan we zeker mee door.”
Het nieuwe beeldmerk is daar een teken van. Een intures is een kruising van een os en paard. In de klassieke oudheid werd een soortgelijk dier door Aristoteles beschreven als ‘intures’.
Schavemaker: “Dit dier straalt kracht uit, is niet bang om te werken. Vooruitstrevend en gaat er voor! Als Intures zijn wij helemaal klaar voor de toekomst.”

Comments