Het laatste nieuws & actualiteiten

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van de laatste berichten in het nieuws rondom Intures, voorheen Bouwburo Ingenieurs

Intures behaalt opnieuw ISO-9001 certificaat

Intures heeft zich gecertificeerd conform de vernieuwde ISO-9001:2015 norm. De ISO-9001:2015 vervangt de ISO 9001:2008. Intures heeft daarbij aangetoond te beschikken over een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de eisen van de norm voor het toepassingsgebied: Het uitvoeren van inspectie management, safety management, maintenance management, asset management, construction management, projectmanagement, consultancy en engineering op gebied van bouwkundige, werktuigbouwkundige en civieltechnische projecten.

Met het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat voldoen wij aan de eisen die de klanten aan ons stellen, voldoen onze producten aan de wet- en regelgeving die van toepassing is en voldoen wij ook aan onze eigen gestelde eisen.

De insteek van de nieuwe norm is onder andere geweest dat deze beter aansluit bij de strategie en bestuur van de organisatie. Daarnaast is leiderschap, een goede inrichting van de organisatie en processen, competenties en gemotiveerde medewerkers steeds belangrijker geworden.

Comments