Het laatste nieuws & actualiteiten

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van de laatste berichten in het nieuws rondom Intures, voorheen Bouwburo Ingenieurs

Intures en selectum tekenen samenwerkingsovereenkomst

Recent hebben Intures (Maintenance Management & Engineering) en Selectum (leverancier van Technische professionals) de handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. De overeenkomst werd door Ron Spanjaard en Mark Koster ondertekend op het kantoor van Intures te Velsen Noord. 

Intures (voorheen Bouwburo Ingenieurs) is een onafhankelijk advies-, en projectmanagementbureau sinds 1998 en telt inmiddels ruim veertig professionals. Intures is voornamelijk gericht op industrie en vastgoed en heeft een schat aan ervaring op het gebied van bouwkundige, werktuigbouwkundige en civieltechnische projecten. Daarnaast is Intures zich de afgelopen jaren gaan specialiseren in levensduur verlengend onderhoud waarbij ze zich naast engineering in toenemende mate richt op inspectie- en assetmanagement. 

Selectum is sinds 2003 een belangrijke speler op het gebied van werving & selectie van technische professionals voor projecten. De combinatie van een up-to-date bestand, een actief netwerk en persoonlijke inzet van ervaren specialisten resulteert in een hoog slagingspercentage bij het invullen van projecten. Binnen Selectum bundelen wij inmiddels meer dan vijftig jaar ervaring in het detacheren van technische specialisten. 

Beide bedrijven werken al enkele jaren succesvol samen. Intures en Selectum vinden elkaar in de ambitie om sneller te groeien. Ook de aanpak van het werk en de cultuur van beide organisaties kent veel overeenkomsten. Eigenlijk is het dan ook een logisch gevolg om de samenwerking te intensiveren. 

Met het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst gaan beide bedrijven energiek naar de volgende fase. Intures en Selectum gaan elkaar op verschillende vlakken ondersteunen en versterken. Zo zullen zij samen acties en campagnes gaan voeren om meer technische professionals te interesseren voor het werken bij Intures. Beide directeuren zijn ervan overtuigd dat deze volgende stap in de samenwerking veel energie geeft om de uitdagingen van de technische arbeidsmarkt het hoofd te beiden. 

Bel voor meer informatie met 0251 - 25 60 60

En kijk hier naar de actuele vacatures.
Kijk hier naar de website van Selectum.

Comments