Het laatste nieuws & actualiteiten

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van de laatste berichten in het nieuws rondom Intures, voorheen Bouwburo Ingenieurs

Intures ontvangt allereerste VCA-P 2017/6.0 certificaat

Vandaag heeft de directie van Intures het certificaat VCA petrochemie 2017/6.0 uitgereikt gekregen door Kiwa. Kiwa is de eerste certificerende instelling die VCA 2017 geaccrediteerd is. Daarmee is Intures eveneens het allereerste bedrijf in Nederland dat volgens de nieuwste VCA norm is gecertificeerd.

Om de verworven accreditatie niet ongemerkt voorbij te laten gaan, werd het eerste VCA 2017 certificaat op 3 augustus overhandigd aan de directie, Ron Spanjaard en Ronald Schavemaker van Intures op het kantoor in Velsen-Noord. Kiwa werd hierbij vertegenwoordig door Raymond Kersten, die de honneurs waarnam van John van de Boom, scheme manager VCA binnen Kiwa.

VCA 2017/6.0 stelt veiligheid nog meer centraal, bevat verbeteringen op het gebied van de werkplek en veilig gedrag en zorgt voor meer duidelijkheid en betrouwbaarheid voor de keten. VCA 2017/6.0 vervangt de vorige versie, 2008/5.1.

Comments