Het laatste nieuws & actualiteiten

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van de laatste berichten in het nieuws rondom Intures, voorheen Bouwburo Ingenieurs

Aantal medewerkers Intures volgen opleiding Prince 2

De opdrachtgevers van Intures variëren van gerenommeerde landelijke spelers tot lokale partijen in verschillende bedrijfstakken, zoals industrie, bouw, overheid en woningcorporaties. Op onze website zie je voorbeelden van projecten voor onder andere gemeente Amsterdam, PWN, Tata Steel IJmuiden en Stichting AAP.
Intures voert veel opdrachten voor haar klanten uit in projectvorm. Door de groeiende kwantiteit en omvang van de projecten, wordt het managen ervan steeds belangrijker en complexer. Bovendien werken veel klanten met PRINCE2 en is het handig om dezelfde projectmanagementmethode te hanteren.
 
We kenden Forsa Advies nog van trainingstrajecten uit het verleden en hebben positieve ervaringen met hen. Forsa Advies heeft als missie om Nederland beter te maken in projecten. De PRINCE2 trainers van Forsa Advies hebben 10 tot 15 jaar ervaring in het verzorgen van PRINCE2 trainingen. Vandaar dat Intures Forsa Advies in de arm heeft genomen. De trainer, Erwin Raemakers, is een praktische, ervaren projectmanager én trainer. Zijn manier van trainen spreekt ons aan. Humor, een beetje prikkelend maar zeker ook met verstand van zaken en realisme.
 
De training leverde waardevolle inzichten op. Zo hanteren we nu de projectfasering en beslismomenten in onze projecten effectiever. En door de PRINCE2 processen slim toe te passen, hebben we onder meer de start van onze projecten kunnen optimaliseren. Verder gebruiken we de business case om nog meer duidelijkheid te creëren over het ‘waarom?' van het project en nemen we hierin de risico’s mee. Tenslotte hebben we het actief verzamelen en managen van leerpunten tijdens en na het project geadopteerd om zo onze dienstverlening steeds verder te verbeteren. Met al deze zaken krijgen we nog meer grip op onze projecten. Daar ervaren wij en onze klanten de voordelen van!

Comments