Het laatste nieuws & actualiteiten

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van de laatste berichten in het nieuws rondom Intures, voorheen Bouwburo Ingenieurs

Tata Steel (afdeling GSL) reikt inspectieaward 2017 uit aan ons inspectieteam

Vandaag heeft onze opdrachtgever Tata Steel, afdeling grondstoffenlogistiek, aan ons inspectieteam een award uitgereikt in de vorm van een gouden hamer en de volgende woorden:

‘’ Intures heeft zich onderscheiden met het inspecteren van trappen en bordessen bij de GSL door persoonlijke inzet, vakmanschap en loyaliteit aan Tata van het inspectieteam.
Inspecteren van trappen en bordessen is meer dan kijken tijdens een ronde over de installatie. Inspecteren van trappen en bordessen is verworden tot een vak.
De constructies worden afgetast, beoordeeld op degradatie en constructiefouten door de vakman inspecteur, consequent en tot in de kleinste details. Daarnaast wordt verband gelegd tussen de conditie van trappen en bordessen met de hoofdconstructie en hulpconstructies. De risicoanalyses van het inspectieteam zijn van levensbelang om veilig te kunnen werken.’’

Wij zijn vereerd dat onze medewerkers op deze manier in het zonnetje zijn gezet en zijn hierdoor nog meer gemotiveerd om verder te ontwikkelen.

Comments