Profiel

"Intures staat voor kracht, vooruitstrevendheid en doorzettingsvermogen"

Profiel

Intures (voorheen Bouwburo ingenieurs) is een onafhankelijk advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau sinds 1998 en telt inmiddels ruim veertig professionals.
Ons bureau is voornamelijk gericht op industrie en vastgoed en heeft een schat aan ervaring op het gebied van bouwkundige, werktuigbouwkundige en civieltechnische projecten. Of het nu gaat om ontwerp, constructie-berekeningen, bestekken, calculaties of inspectie management, op ons kunt u bouwen!

Intures beschikt over de certificeringen ISO-9001:2015, VCA** en NEN-4400 (Stichting Normering Arbeid)

KIWA Certificeringen 3

Producten en diensten

Onze activiteiten hebben we ondergebracht in verschillende clusters, namelijk: Inspectie management, Construction management, Engineering en Assetmanagement.

Tot onze producten en diensten behoren onder meer: tekeningen, bestekken, calculaties, safety management, constructieberekeningen, construction management, inspecties en onderhoudsadviezen. Binnen onze afdeling assetmanagement richten wij ons op onder andere maintenance management, reliability en risicobeheer.

Opdrachtgevers & Relaties

Onze werkzaamheden voeren we uit voor een aantal uiteenlopende opdrachtgevers. De diversiteit en omvang zijn groot: van gerenommeerde landelijke spelers tot lokale partijen in verschillende bedrijfstakken, waaronder staal-, voedsel- en farmaceutische industrie, aannemers, architecten, overheden, woningcorporaties en VvE’s.

Teams

Onze gekwalificeerde medewerkers zijn gemotiveerd, goed opgeleid en hebben een brede ervaring. Ze werken zowel zelfstandig als in teamverband waarin specialisten en generalisten elkaar aanvullen. Dat leidt niet alleen tot de beste resultaten; op die manier kunnen we ook snel inspelen op vragen en wensen van de klant. Op onderhoudsgebied hebben wij daarnaast diverse specialisten in huis waaronder: beton onderhoudskundigen, conserveringsdeskundigen, dakinspecteurs (BDA), las- en corrosiedeskundigen.

De betekenis van Intures

Intures is een kruising van een os en paard. In de klassieke oudheid werd een soortgelijk dier door Aristoteles beschreven als 'Intures’. Dit dier straalt kracht uit, is niet bang om te werken, is vooruitstrevend en gaat er voor! Dat is precies wie wij zijn