Herinrichting parkeerplaats Laan van Meerdervoort

Adelbrecht Vastgoedbeheer

Herinrichting parkeerplaats Laan van Meerdervoort

Intures is door Adelbrecht Vastgoed Beheer benaderd voor het vervaardigen van as-built tekeningen en het herindelen van een parkeerplaats. Het betreft een gedeelde parkeerplaats op een binnenplaats te Den Haag. In de bestaande situatie wordt er chaotisch geparkeerd en door het gebrek aan belijning is er niet meer duidelijk welke parkeerplaats bij welke woning hoort. Om de parkeerplaats zo goed mogelijk in kaar te brengen is de 3D scanner ingezet. De 3D scanner geeft een duidelijk beeld van de huidige situatie waardoor het eveneens mogelijk was deze met de kadastrale gegevens te controleren. Op basis van de 3D-scan data is er een nieuwe indeling gemaakt waarbij er optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte.

Reacties

Gerelateerd