Digital Value Chain – The day after

Op 21 november waren zo’n 100 bezoekers in het Hulstkamp gebouw voor The Digital Value Chain. Deze bezoekers hebben een dag vol innovatie, inspiratie en kennisdeling kunnen meemaken.

Lees verder

Intures ontvangt allereerste VCA-P 2017/6.0 certificaat

Vandaag heeft de directie van Intures het certificaat VCA petrochemie 2017/6.0 uitgereikt gekregen door Kiwa. Kiwa is de eerste certificerende instelling die VCA 2017 geaccrediteerd is. Daarmee is Intures eveneens het allereerste bedrijf in Nederland dat volgens de nieuwste VCA norm is gecertificeerd.

Lees verder

Aantal medewerkers Intures volgen opleiding Prince 2

Intures voert veel opdrachten voor haar klanten uit in projectvorm. Door de groeiende kwantiteit en omvang van de projecten, wordt het managen ervan steeds belangrijker en complexer. Bovendien werken veel klanten met PRINCE2 en is het handig om dezelfde projectmanagementmethode te hanteren.

Lees verder

Intures medewerkers op cursus "veilig werken op hoogte"

Vandaag zijn 12 medewerkers van Intures op cursus "veilig werken op hoogte" bij Tata Steel IJmuiden. Om dagelijks veilig te kunnen werken is het belangrijk dat er regelmatig voorlichting en instructie wordt verzorgd over de gevaren over de werkplek op hoogte.

Lees verder

Inspectie met behulp van Rope Access

Rope Access biedt praktische oplossingen bij werkzaamheden op hoogte en op plaatsen die lastig te bereiken zijn. Dit kan, afhankelijk van de situatie, een stuk voordeliger & praktischer uitpakken (minimale hinder voor bedrijfsprocessen) dan andere bereikbaarheidsmethoden (steigers, hoogwerkers etc).

Lees verder