Aantal medewerkers Intures volgen opleiding Prince 2

Intures voert veel opdrachten voor haar klanten uit in projectvorm. Door de groeiende kwantiteit en omvang van de projecten, wordt het managen ervan steeds belangrijker en complexer. Bovendien werken veel klanten met PRINCE2 en is het handig om dezelfde projectmanagementmethode te hanteren.

Lees verder

Intures medewerkers op cursus "veilig werken op hoogte"

Vandaag zijn 12 medewerkers van Intures op cursus "veilig werken op hoogte" bij Tata Steel IJmuiden. Om dagelijks veilig te kunnen werken is het belangrijk dat er regelmatig voorlichting en instructie wordt verzorgd over de gevaren over de werkplek op hoogte.

Lees verder

Inspectie met behulp van Rope Access

Rope Access biedt praktische oplossingen bij werkzaamheden op hoogte en op plaatsen die lastig te bereiken zijn. Dit kan, afhankelijk van de situatie, een stuk voordeliger & praktischer uitpakken (minimale hinder voor bedrijfsprocessen) dan andere bereikbaarheidsmethoden (steigers, hoogwerkers etc).

Lees verder

Intures en selectum tekenen samenwerkingsovereenkomst

Recent hebben Intures (Maintenance Management & Engineering) en Selectum (leverancier van Technische professionals) de handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. De overeenkomst werd door Ron Spanjaard en Mark Koster ondertekend op het kantoor van Intures te Velsen Noord. 

Lees verder

Het beheer van 3D laserscans in de Industrie

De afgelopen twee jaar heeft 3D laserscanning een enorme vlucht genomen binnen onze bedrijfsprocessen. Laserscanning is nu een vast onderdeel van het inspectie- en engineeringsproces. Een bijkomend nadeel is dat de grote hoeveelheid pointclouds en 3D modellen die nu beschikbaar zijn ook opgeslagen moeten worden.

Lees verder