Inspectie met behulp van Rope Access

Rope Access biedt praktische oplossingen bij werkzaamheden op hoogte en op plaatsen die lastig te bereiken zijn. Dit kan, afhankelijk van de situatie, een stuk voordeliger & praktischer uitpakken (minimale hinder voor bedrijfsprocessen) dan andere bereikbaarheidsmethoden (steigers, hoogwerkers etc).

Lees verder

Intures en selectum tekenen samenwerkingsovereenkomst

Recent hebben Intures (Maintenance Management & Engineering) en Selectum (leverancier van Technische professionals) de handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. De overeenkomst werd door Ron Spanjaard en Mark Koster ondertekend op het kantoor van Intures te Velsen Noord. 

Lees verder

Het beheer van 3D laserscans in de Industrie

De afgelopen twee jaar heeft 3D laserscanning een enorme vlucht genomen binnen onze bedrijfsprocessen. Laserscanning is nu een vast onderdeel van het inspectie- en engineeringsproces. Een bijkomend nadeel is dat de grote hoeveelheid pointclouds en 3D modellen die nu beschikbaar zijn ook opgeslagen moeten worden.

Lees verder

Onderzoeksmethodiek naar een hoger level

Om nog beter aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen hebben wij onze onderzoeksmethodiek geüpgraded met nieuwe meetapparatuur.

Lees verder

Per 1 oktober slaat Intures z'n vleugels uit in Rotterdam

Per 1 oktober aanstaande gaat Intures z'n vleugels uitslaan in de regio Rotterdam. Na bijna twintig jaar in Velsen-Noord te hebben geopereerd is de tijd aangebroken om onze dienstverlening op gebied van engineering, inspectie- en constructionmanagement verder uit te breiden.

Lees verder