Predictive maintenance van constructies steeds meer binnen handbereik

In het kader van levensduur verlengend onderhoud wordt het steeds belangrijker om de bedrijfszekerheid en veiligheid van constructies te bepalen waarvan de oorspronkelijk bedoelde levensduur reeds is overschreden. Intures onderzoekt momenteel in samenwerking met TNO de mogelijkheden om met behulp van sensortechnieken, vermoeiingsberekeningen en restlevensduur inspecties het faalgedrag van statische en dynamische constructies nauwkeurig te voorspellen.

Lees verder

Honderd procent voorspellend onderhoud binnen handbereik

nteressante voorspelling in het blad Europoort Kringen van mei2017: "Honderd procent voorspelbaar onderhoud is binnen handbereik." Precies dat is waar wij ons met onze opdrachtgevers ook al jaren hard voor maken.

Lees verder

Forse uitbreiding vriesopslag Parlevliet & van der Plas

Onlangs heeft Intures een bijzonder project voor Parlevliet & van der Plas afgerond. In IJmuiden is een volledige geautomatiseerde vriesopslag van ca. 20.000 ton gerealiseerd. Het nieuwe complex is gebouwd op de restanten van een oude raketbootbunker uit de tweede wereldoorlog.

Lees verder

Tata Steel (afdeling GSL) reikt inspectieaward 2017 uit aan ons inspectieteam

Vandaag heeft onze opdrachtgever Tata Steel, afdeling grondstoffenlogistiek, aan ons inspectieteam een award uitgereikt in de vorm van een gouden hamer en de volgende woorden:

Lees verder

Intures blijft continu verbeteren op gebied van veiligheid

Intures blijft continu verbeteren op gebied van veiligheid. Onze bedrijfsactiviteiten (inspectie- en constructionmanagement) rondom aging assets vragen het hoogst haalbare veiligheidsbesef van onze medewerkers. Om ze hierbij te ondersteunen heeft Intures de op maat gemaakte bedrijfs RIE laten updaten door KAM-adviseur Nederland.

Lees verder