Onderzoeksmethodiek naar een hoger level

Om nog beter aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen hebben wij onze onderzoeksmethodiek geüpgraded met nieuwe meetapparatuur.

Lees verder

Per 1 oktober slaat Intures z'n vleugels uit in Rotterdam

Per 1 oktober aanstaande gaat Intures z'n vleugels uitslaan in de regio Rotterdam. Na bijna twintig jaar in Velsen-Noord te hebben geopereerd is de tijd aangebroken om onze dienstverlening op gebied van engineering, inspectie- en constructionmanagement verder uit te breiden.

Lees verder

Het modelleren van pointclouds in LCC landen

Met de komst van de 3D laserscanner is het tegenwoordig heel eenvoudig om installaties en constructies digitaal in kaart te brengen door middel van pointclouds. Deze pointclouds worden in veel gevallen gemodelleerd tot een 3D Revit-model, wat de nodige tijd en inspanningen vergt.

Lees verder

Predictive maintenance van constructies steeds meer binnen handbereik

In het kader van levensduur verlengend onderhoud wordt het steeds belangrijker om de bedrijfszekerheid en veiligheid van constructies te bepalen waarvan de oorspronkelijk bedoelde levensduur reeds is overschreden. Intures onderzoekt momenteel in samenwerking met TNO de mogelijkheden om met behulp van sensortechnieken, vermoeiingsberekeningen en restlevensduur inspecties het faalgedrag van statische en dynamische constructies nauwkeurig te voorspellen.

Lees verder

Honderd procent voorspellend onderhoud binnen handbereik

nteressante voorspelling in het blad Europoort Kringen van mei2017: "Honderd procent voorspelbaar onderhoud is binnen handbereik." Precies dat is waar wij ons met onze opdrachtgevers ook al jaren hard voor maken.

Lees verder